NaBa -kehittämiskumppanit

Perfect Wealth Living

Perfect Wealth Living ja NaBa ovat aloittaneet koulutus- ja valmennusyhteistyön, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla hyvinvointia edistävä ravinto ja NaturalBalance-ideologia luonnollisesta ja luonnonmukaisesta keho-mieli-tasapainosta sekä liikunnasta ja suorituskyvystä. https://healthylife.fi/

Siirry sivuille

Koovee-suunnistus

Jani toimii NaBa-opein Kooveen suunnistusjaostossa urheilija-valmentajana. Janin erityisosaaminen huippusuunnistuksesta jalostuu Kooveen miesten tiimin keskuudessa.

Siirry sivuille

Qmedi

Jani on testannut Qmedin luonnollisia ravintoboostereita vuosia ja käynyt Qmedin hyvinvointineuvojakoulutuksen. Kysy rohkeasti apua ja vinkkejä, miten voisit hyvinvointituotteilla tukea ja edistää kehosi terveyttä.

Siirry sivuille

Fibion

Jani on testannut Fibion-mittauksen ja -raportit päteviksi aktivoimaan ihmisiä liikkumaan. Fibion on erittäin tarkka myös harjoitteluajan mittaukseen. NaBa ja Fibion haluavat yhteistyössä parantaa ihmisten aktiivisuutta ja terveyttä. Tutustu testiraporttiin tästä

Käytä tätä koodia ja saat 10 % alennuksen Fibion verkkokaupasta: FIBIONBETA-8514

Siirry sivuille

Sportness

NaBa ja VanajanlinnaGroup tekevät yhteistyötä laadukkaiden Natural Balance Sportness -päivien tarjoamisessa Metsänvartijan tilalla ja Tahko Spa Hotellissa.

Jani toimii NaBa-opein Sportness-motivaattorina. Erityisosaamisena on luonnollisesti suunnistus, urheiluvalmentautuminen ja elämäntasapaino.

Siirry sivuille

Haikon kartano

NaBa ja Haikon kartano tekevät yhteistyötä luonnollisen tasapainon vuorokausien ja päivien tarjoamiseksi asiakkaille. Tavoitteena on yhdessä voimaantuminen, mielen virkistys ja fyysisen kunnon kohennus luonnon mahdollisuuksia hyödyntäen sekä vinkkejä matkalle energisempään arkeen.

Katso lisää tapahtumista!

Siirry sivuille

Iloranta

NaBa ja Hauhon Iloranta tekevät yhteistyötä luonnollisen tasapainon päivien tarjoamiseksi asiakkaille. Tavoitteena on yhdessä voimaantuminen, mielen virkistys ja fyysisen kunnon kohennus luonnon mahdollisuuksia hyödyntäen sekä vinkkejä matkalle energisempään arkeen.

Katso lisää tapahtumista!

Siirry sivuille

EVO

NaBa ja EVO aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on kehittää EVO fitness -kuntokeskusten laadukasta palveluntarjontaa asiakkailleen. Yhteistyön ydin on EVO-päivissä, joita järjestetään luonnon kauniissa maisemissa Natural Balance -hengessä.

Siirry sivuille

Elämäsi Kuntoon

NaBa toimii yhteistyössä Energiapankin kanssa kehittäen Elämäsi kuntoon -ohjelmasta vahvempaa vaikuttajaa yritysten johdon, henkilöstön ja yksityisten henkilöiden tasapainoisessa ja energisessä elämässä.

Siirry sivuille