NaturalBalance

31 elo NaturalBalance

Tänne on tarkoitus tuottaa juttuja, jotka pohdiskelevat pintaa syvemmältä ihmisen itsensä kohtaamista, elämän balanssia. Balanssi on vahva, kun mieli ja keho ovat tasapainossa. Balanssi kuitenkin hiipuu tiedostamatta, jos kehon terveyttä ei huomioida tai tietoista läsnäoloa ei vahvisteta.

Mitä se tarkoittaa käytännössä?

Mielemme suhde ympäröivään maailmaan, omaan elämäämme, muodostuu tahdostamme, ajattelustamme ja tunteistamme. Tahto antaa suunnan meille. Ajattelu ohjaa toimintaamme. Tunteemme ovat yhteydessä aikaansaannoksiimme ja kehoomme. Kehomme on kuvainnollisesti sen mukainen, miten DNA ohjaa toimintamme, liikkumisen tai liikkumattomuuden, ravintomme sekä rentoutumisemme ja unemme kautta. Olet sitä mitä syöt, ei pidä paikkaansa, mutta muutut sellaiseksi, mitä vahvistat ajattelullasi ja toiminnallasi, pitää hyvin paikkaansa.

Meistä jokainen on oman elämänsä luoja, vaikka olemme saaneet omat haasteemme elämänmatkaamme. Elämämme muotoutuu sen mukaiseksi, millaiseksi sen hiljalleen rakennamme. Tiedostamalla tämän meillä on avaimet kohdata itsemme, vahvistaa balanssiamme ja suoriutua tarvittaessa erittäin tehokkaasti, kun tahdomme tai siihen on muuten tarve.

Oman tarinani olen elänyt suunnistajan silmin. Suosittelen! Löydät sen täältä:
Tilaa Polkuni mestariksi
Polkuni mestariksi – Elän kuten opetan. Jani Lakanen. Fitra. 2017.

Rakkauden energialla,
Jani

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.