Luonnollinen elämän tasapaino mahdollistaa kehittymisen ja huippusuoritukset niin urheilussa kuin työelämässäkin.

Hyvinvointipäivät – Natural Balance Leader

Hyvinvointipäivät johtajille ja avainhenkilöille, jotka haluavat parantaa hyvinvointiaan, elämäntasapainoaan ja hyvää johtajuuttaan. Valmennus tarjoaa testattuja työkaluja arvopohjaisen johtamisen kehittämiseen.

Haluan lisätietoja NaBa -Leader ohjelmasta

Hyvinvointivalmennus – Natural Balance Individual

Johtajille ja työntekijöille, jotka haluavat päästä kiinni omaan elämäntasapainoonsa ja tavoitella parempaa elämänlaatua ja arjen onnellisuutta.

Haluan lisätietoja NaBa -individual ohjelmasta

Hyvinvointivalmennus – Natural Balance Sport

Tavoitteellisille lifestyle-urheilijoille, jotka haluavat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kautta päästä asettamiinsa päämääriin.

Haluan lisätietoja NaBa -sport ohjelmasta

Hyvinvointivalmennus – Natural Balance Senior

Eläkeikäisille, medikalisoitumista vastustaville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita terveydestään ja toimintakyvystään.

Haluan lisätietoja NaBa -senior ohjelmasta

Hyvinvointiluento – Natural Balance Lecture

Erikokoisille ja -ikäisille ryhmille, jotka haluavat innostua yhdessä huippu-urheilussa vaadittavasta kehon ja mielen hallinnasta sekä luonnollisesta elämän tasapainosta.

Haluan lisätietoja NaBa -lecture ohjelmasta

Jani Lakanen

Jani Lakanen on suunnistuksen Suomen mestari, Euroopan mestari, maailmanmestari, valmentaja ja liikuntatietieteiden maisteri. Persoonana Jani on äärimmäisen määrätietoinen ja hän saa voimaa elämänilosta, joka kantaa yli kaikkien elämän haasteiden. Janilla on aito halu auttaa ihmisiä elämään onnellisena tässä hetkessä.

Kun olet valmis pysähtymään ja pysäyttämään hallitsemattoman elämänvirtasi, johon et ole tyytyväinen – voit alkaa ymmärtää. Nykyhetki on menneisyytesi valintoja ja tulevaisuus on, mitä annat juuri nyt.