Referenssit

”Luulisi, että työt väsyttäisivät nyt eniten. Jotain erityistä tähän on tullut. Kiitos, että juoksu tuntuu helpommalta ja mukavalta. Se tuo lisää energiaa!”

 

Katja, henkilöstöpäällikkö

Viime vuosien maailman paras maajoukkue, Sveitsin maajoukkue, on avoin uusille ideoille jatkuvasti. He tekivät NaBa-joogaa leirillä saadakseen uutta virikettä kehon vahvistamiseen ja palautumiseen sekä nauttiakseen iloisesta hetkestä yhdessä.

 

Daniel Hubmann, maailmanmestari, Sveitsi ja Koovee-suunnistus

”Matkan varrella asioita oppii ja kokonaisuutta katsottaessa voi sanoa, että olen onnistunut viemään asioita oikeaan suuntaan vaikka kehityskohteita riittää. Itse huomaan nyt, että omalla kohdalla on erittäin tärkeää koko ajan muistaa ne tavoitteet, joihin tähtään. Lopultahan kyse on sen tajuamisesta, että vain minä itse voin saada haluamani muutoksen aikaan.

 

Kiitokset menneistä kuukausista ja erittäin antoisista keskusteluista. Sain hyviä työkaluja oman hyvinvoinnin lisäämiseen, ja nyt tuntuu, että osaan niitä hyödyntää oikealla tavalla ja säännöllisesti. Tästä on hyvä jatkaa.”

 

Pekka, tutkija

”Valmennuksen aikana olen ajatellut asioita ja omaa toimintaani uusista näkökulmista. Sen lisäksi olen aktiivisesti päättänyt tehdä tiettyjä asioita ja pysynyt niissä päätöksissä. Ilman tätä valmennusta olisin varmaan keskittynyt ajattelemaan, että pitäisi tehdä jotain ja jatkanut vanhaan malliin.

 

Koen myös, että valmennuksen ansiosta olen ollut rehellisempi oman jaksamisen suhteen ja aktiivisesti tehnyt voimia vieviin asioihin muutoksia.”

 

Pia, projektipäällikkö